Artikelen

Op zondag 24 maart ging ejc grevenbicht met 5 judoka's naar het toernooi van jc kano Houthem. Myrthe en Lars begonnen s morgens al goed en wisten beide 3 partijen te winnen en mochten hun verdiende 1ste prijs in ontvangst nemen. Lucas wist de laatste partij te winnen op scheidsrechters beslissing en mocht zijn 3de prijs in ontvangst nemen. Jasper en Joris mochten vroeg in de middag . Beide judoka s ontzettend goed gejudood maar net geen podiumplaats maar ontvingen wel een mooie medaille.
Judoka's goed jullie best gedaan, en denk eraan iedere wedstrijd waar je aan meedoet is weer een nieuwe ervaring

Zaterdag 16 maart organiseerde wijzelf de pupillenuitwisseling in totaal waren er 62 judoka 's, waarvan 11 judoka's van Ejc. Jess wist de laatste seconden een mooie ippon te maken "helaas blesseerde ze zich daarbij" in totaal heft ze nu 40 punten. Myrthe en Ilvy zaten weer bijelkaar in de poule. Myrthe wist alle partijen te winnen en er kwamen 28 punten bij. Hiermee heeft ze in totaal 59 punten en mocht haar tweede gele vaantje in ontvangst nemen. Ilvy behaalde helaas geen punten maar heeft heel goed gejudood en blijft op 76 punten staan. Lars ging vandaag als een speer en wist alle wedstrijden te winnen met ippon in totaal 61 punten en mocht ook voor de tweede keer zijn gele vaantje in ontvangst nemen. Sem die heeft zich goed staande weten e houden tussen de groene banden en behaalde 1 punt in totaal 52 punten. Jasper vd burg had allang niet meer meegedaan maar wilde t toch nog eens proberen helaas wist hij geen punten te behalen maar zorgde er ook voor dat de tegenstander ze niet makkelijk kreeg. Joris wist twee partijen te winnen met ippon en behaalde 20 punten in totaal precies 100 en mocht ook zijn tweede oranje vaantje in ontvangst nemen. Fenne wist 1 partij te winnen op scheidsrechtersbeslissing en heeft in totaal 35 punten. Lucas wist alle 3 te partijen te winnen en heeft in totaal 76 punten met trots ontving hij zijn gele vaantje. Bo zat in dezelfde poule als Lucas helaas wist ze geen punten te behalen en blijft op 10 punten staan. Louca wist 1 partij te winnen met ippon en heeft in totaal 27 punten.
Judoka's allemaal super gejudood. De volgende pupillen (teamwedstrijd) is op zaterdag 15 juni 2019 in Urmond!

Op zondag 11 november is het randoritreffen weer van start gegaan. Judoclub Nuth organiseert dit treffen een 5-tal keer per judoseizoen.
Sem, Lars en Myrthe reisde af naar Schimmert om hier lekker wat judo ervaring op te doen. Sem wist 2 partijen te winnen en behaalde 31 punten. In totaal heeft Sem 149 punten.
Lars kon al zijn partijen winnen en mag 70 punten erbij tellen. Hij heeft in totaal 364 punten en mag de volgende keer zijn oranje vaantje in ontvangst nemen.
Myrthe wist ook al haar partijtjes te winnen en behaalde 52 punten. Zij heeft 420 punten in totaal en mag de volgende keer het groene vaantje in ontvangst nemen.

Alle 3 de judoka's hebben goed gewerkt vandaag. Proficiat!!

Het volgende randoritreffen is 16 december.

 

Op vrijdagavond 15 maart vonden de clubkampioenschappen plaats in de zaal van "Oos Hoes". Ouders, opa's, oma's en andere toeschouwers kwamen hun pupil aanmoedigen.

Er werden 2 judoka's gekozen als 'judoka van het jaar'. Dit jaar zijn dat Stef Gerrits en Myrthe Colaris!

Ook werd Myrthe en haar broertje Lars in het zonnetje gezet, omdat ze beide een derde plek behaald hebben op de Limburgse kampioenschappen.

De uitslag van de clubkampioenschappen zijn als volgt;

1) Fenne Vader
2) Lotte Evers
3) Dean Tummers en Milou Fontijn

1) Lucas Driessen
2) Britt Gerrits
3) Brighton Bas en Bo Willems

1) Lucas Steiner
2) Rafael Cremers
3) Louca Weekers

1) Lars Colaris
2) Julia Salden
3) Jess Harmsen en Keano Tychon

1) Dylano Hochstenbach
2) Sem Willems
3) Myrthe Colaris en Ilvy Vader

1) Stef Gerrits
2) Joris Driessen
3) Tessa Evers en Lenn Goedermans

1) Zef Crutzen
2) Mart Crutzen
3) Davino Kooter, Jasper vd Burg en Ellen Wildeboer

1) Thijne Knoester
2) Thuur Spätjens
3) Jiri Noldus en Nora Wildeboer

1) Daniel Dormans
2) Anthony Bronwasser
3) Evelien Korsten, Kevin v Dorsten en Raymond Fuchs

Judoka's, allemaal een dikke proficiat!!! Het was een gezellige, spannende avond. We hebben mooie technieken gezien

Op zaterdag 10 november organiseerde judoclub Brunssum de pupillenuitwisseling. Ejc was deze ochtend mt 6 judoka's aanwezig. Fenne wist vandaag 10 punten te behalen en heeft nu in totaal 37 punten. De dames Myrthe en Ilvy zaten weer in dezelfde poule. Het blijft spannend tussen de dames 14 dagen geleden wist Ilvy te winnen vandaag ging Myrthe er met de punten vandoor. Bij Myrthe kwamen er 10 bij en heeft in totaal 21 punten en Ilvy heeft in totaal 75. Rafaël deed voor de eerste keer mee met een beetje spanning ging hij de mat op, vandaag helaas nog geen punten behaald. Lucas wist vandaag 1 wedstrijd op scheidsrechterbeslissing te winnen en heeft er 1 punt bij in totaal 18 punten. Dean ging ook voor de eerste keer mee, hij was vandaag de jongste judoka van alle judoka's maar dat liet hem koud en wist 20 punten te behalen. Super goed gedaan judoka's. De volgende pupillenuitwisseling is in het nieuwe jaar op zaterdag 19 januari in Elsloo