Beginnerstoernooi

In 2001 begon Linda Kleinheerenbrink, in het kader van haar opleiding, met de organisatie van een judotoernooi.

Dit judotoernooi zou een toernooi moeten worden waar de beginnend judoka, vaak voor het eerst voet zou kunnen zetten op een wedstrijdmat.

De kerngedachte achter het beginnerstoernooi was toen, en is nu, vele jaren later nog steeds : Iedere judoka moet een fijn partijtje kunnen judoën tegen judoka’s van zijn leeftijd, gewicht, maar voor ervaringsniveau.

Stichting EJC

Om de judo wedstrijdsport in de breedste zin des woords te stimuleren is begin 2007 de Stichting EJC Grevenbicht van start gegaan.

De stichting EJC neemt i.s.m. de judovereniging van EJC, de organisatie van het jaarlijks beginnerstoernooi op haar schouders en zorgt er vervolgens voor dat de opbrengst voor het volgende doel gebruikt wordt:

Bevordering van een judoaccommodatie, waaronder ook de matten, de ontwikkeling van het kader en het financieel ondersteunen van vereniging EJC Grevenbicht.
Daarnaast het verrichten van alle verdere handelingen ter stimulatie van de judo wedstrijdsport in de breedste zin des woords.

Met de Stichting wordt echter zeker gesteld dat de energie die de vele vrijwilligers in dit evenement steekt, werkelijk de kwaliteit van de judosport in Grevenbicht verder verbetert.

Bestuur Stichting: 

Voorzitter: Marlies Kleinheerenbrink
Penningmeester: Jo Widdershoven
Secretaris: Boy Vleugels
Bestuurslid: Linda Kleinheerenbrink
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.