Het laatste nieuws

Randoritreffen 16 december 2018

Zondag 16 december was weer het randoritreffen in Schimmert. Lucas Driessen ging voor de eerste keer mee. Hij probeerde worpjes en houdgrepen te maken. Lucas behaalde zijn eerste 32 punten! Zijn broer Joris was goed op dreef en behaalde maar liefst 52 punten. In totaal heeft hij nu 109 punten en mag de volgende keer zijn witte vaantje in ontvangst nemen.
Sem Willems wist zich ook goed staande te houden en behaalde 32 punten. Sem heeft in totaal 181 punten.
Lars colaris mocht zijn oranje vaantje in ontvangst nemen. Vandaag behaalde hij 40 punten en heeft nu een totaal van 404 punten. De volgende keer mag hij zijn groene vaantje in ontvangst nemen.
Zijn zus Myrthe mocht vandaag haar groene vaantje in ontvangst nemen. Zij behaalde 10 punten en heeft nu een totaal van 430.

Judoka's, jullie hebben goed gewerkt! Proficiat!!
Het volgende treffen is op zondag 27 januari.

 

2 x brons bij Limburgse Kampioenschappen

Op zondag 2 december waren de Limburgse kampioenschappen onder 12 jaar, in Roermond.
Myrthe scoorde 3x een prachtige ippon. Daarna verloor ze 2 wedstrijdjes en behaalde een fraaie 3de plaats.
Lars zijn gewichtsklasse was verdeeld in 2 poules. In zijn eigen poule won hij 1 partij en verloor hij 1 partij. Daarna werden de kruisfinales gehouden van zijn poule met de andere poule. Hier verloor Lars en behaalde uiteindelijk de 3de plaats.

Myrthe en Lars hebben goed judo laten zien. Proficiat met het behalen van jullie 3de plek!!

 

Pupillenuitwisseling Brunssum, 10 november 2018

Op zaterdag 10 november organiseerde judoclub Brunssum de pupillenuitwisseling. Ejc was deze ochtend mt 6 judoka's aanwezig. Fenne wist vandaag 10 punten te behalen en heeft nu in totaal 37 punten. De dames Myrthe en Ilvy zaten weer in dezelfde poule. Het blijft spannend tussen de dames 14 dagen geleden wist Ilvy te winnen vandaag ging Myrthe er met de punten vandoor. Bij Myrthe kwamen er 10 bij en heeft in totaal 21 punten en Ilvy heeft in totaal 75. Rafaël deed voor de eerste keer mee met een beetje spanning ging hij de mat op, vandaag helaas nog geen punten behaald. Lucas wist vandaag 1 wedstrijd op scheidsrechterbeslissing te winnen en heeft er 1 punt bij in totaal 18 punten. Dean ging ook voor de eerste keer mee, hij was vandaag de jongste judoka van alle judoka's maar dat liet hem koud en wist 20 punten te behalen. Super goed gedaan judoka's. De volgende pupillenuitwisseling is in het nieuwe jaar op zaterdag 19 januari in Elsloo

Randoritreffen, 11 november 2018

Op zondag 11 november is het randoritreffen weer van start gegaan. Judoclub Nuth organiseert dit treffen een 5-tal keer per judoseizoen.
Sem, Lars en Myrthe reisde af naar Schimmert om hier lekker wat judo ervaring op te doen. Sem wist 2 partijen te winnen en behaalde 31 punten. In totaal heeft Sem 149 punten.
Lars kon al zijn partijen winnen en mag 70 punten erbij tellen. Hij heeft in totaal 364 punten en mag de volgende keer zijn oranje vaantje in ontvangst nemen.
Myrthe wist ook al haar partijtjes te winnen en behaalde 52 punten. Zij heeft 420 punten in totaal en mag de volgende keer het groene vaantje in ontvangst nemen.

Alle 3 de judoka's hebben goed gewerkt vandaag. Proficiat!!

Het volgende randoritreffen is 16 december.

 

Toernooi Houthem, 4 november 2018

Op zondag 4 november organiseerde judoclub "Kano" het jaarlijkse judotoernooi. Myrthe & Lars Colaris reisde die middag naar Valkenburg.
Beide judoka's waren ingedeeld met 7 andere judoka's. In hun eigen poule behaalde Myrthe 10 punten en Lars 20 punten. Hierdoor werden zij 2de van hun poule. Hierna mochten ze verder judoën tegen de 1ste en 2de winnaars van poule B.
Myrthe scoorde met ippon en behaalde een derde plaats. Lars verloor en behaalde net geen podiumplaats.
Met weer een ervaring rijker keerde ze huiswaarts. Proficiat Myrthe & Lars!