Artikelen

Op zondag 11 november is het randoritreffen weer van start gegaan. Judoclub Nuth organiseert dit treffen een 5-tal keer per judoseizoen.
Sem, Lars en Myrthe reisde af naar Schimmert om hier lekker wat judo ervaring op te doen. Sem wist 2 partijen te winnen en behaalde 31 punten. In totaal heeft Sem 149 punten.
Lars kon al zijn partijen winnen en mag 70 punten erbij tellen. Hij heeft in totaal 364 punten en mag de volgende keer zijn oranje vaantje in ontvangst nemen.
Myrthe wist ook al haar partijtjes te winnen en behaalde 52 punten. Zij heeft 420 punten in totaal en mag de volgende keer het groene vaantje in ontvangst nemen.

Alle 3 de judoka's hebben goed gewerkt vandaag. Proficiat!!

Het volgende randoritreffen is 16 december.

 

Op zondagochtend was het weer vroeg opstaan voor Myrthe, Lars en Jasper. Budoclub Samurai uit Susteren organiseerde voor de 8ste x hun jaarlijks judotoernooi.
Lars wist 3 partijen met ippon te winnen. Hij verloor er eentje en werd uiteindelijk 2e. Myrthe won 1 partij met ippon en verloor er 4. Zij behaalde een 4de plaats.
Jasper wist ook 1 partij te winnen. Hij verloor er 3 en keerde huuswaarts met een 4de plaats.

Goed gewerkt alle 3! Proficiat

 

Op zondag 13 november organiseerde judobond Limburg de DK Jeugd.  In de vroege ochtend mocht Myrthe Colaris als eerste de judomat betreden. Het bleef na de eerste wedstrijd gelijk. De scheidsrechter gaf Myrthe toch als gewonnen aan, omdat zij meer aanviel. De tweede partij moest myrthe tegen dezelfde judoka judoën, toen won ze met yugo. Myrthe behaalde een fraaie 1ste plaats. 

Na lang wachten was Glenn Hulst eindelijk aan de beurt.  Ook hij za...t met z'n 2en in een poule. De eerste partij verloor Glenn op scheidsbeslissing. De tweede wedstrijd won Glenn. De derde en laatste wedstrijd was extra spannend, het stond immers 1-1! Glenn wist de wedstrijd helemaal uit te judoen, maar verloor op scheidsbeslissing. Hij keerde huiswaarts met een 2de plaats
 
Myrthe en Glenn, van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Op zaterdag 22 september werden weer de eerste pupillen van dit seizoen georganiseerd door kano Houthem.
Sem wist 10 punten te behalen en heeft nu in totaal 37 punten.
Lucas die voor de eerste keer mee ging behaalde net zoals fenne helaas geen punten. Fenne heeft in totaal 27 punten.
Ilvy wist 8 punten te behalen en heeft in totaal 58 punten.
Jess die ook voor de eerste keer mee ging wist maar liefst 30 punten te behalen.
Joris die nog maar 8 punten nodig had voor de 150 wist ook maar liefst 30 punten te behalen. En heeft zijn pupillen oorkonde en medaille in ontvangst mogen nemen.
Judoka's weer super goed gedaan! De volgende pupillenuitwisseling is op zaterdag 27 oktober in overhoven.

Het judoseizoen 2015-2016 zit er op...
Afgelopen week een gezellige, laatste week gehad, met judo examens, spellenlessen en een ijsje eten met alle leden & ouders.

Judoka's die geslaagd zijn voor hun volgende band;
Geel 》 tyler joe, jayden, dylano, stef, myrthe, joris, faye, joris, jasper, demi en bruno...
Oranje 》 sterre, mirte, iviek, jorn
Groen 》 milan en niek
Blauw 》 dinand, zef en thijne
Bruin 》 jiri

Van harte gefeliciteerd allemaal!

De judolessen starten weer vanaf maandag 5 september.
Wij wensen jullie een hele fijne, zonnige en ontspannen vakantie toe!!!